Kom deg ut-dagen i Nannestad

Dette arrangementet er over!

Velkommen til Kom deg ut-dagen på Nordåsen 6. februar! På skistadioen skal vi lage en herlig utedag med morsomme aktiviteter for store og små.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

På Kom deg ut-dagen kan du blant annet være med på:

  • Ski- og akeaktiviteter etter forholdene - vi tror det vil være nok snø! 
  • Grille pølser og varme deg rundt bålpannene. Vi stiller med pølser og grillspidd! 
  • Få info om og prate med turledere fra Nannestad Turlag om turer og aktiviteter

Velkommen til store og små!

Pris: Gratis

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer turer i skog og mark hele året. Mange av våre turer er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Bli medlem i DNT 

I Barnas Turlag kan du møte andre barnefamilier, dra på tur med andre og være sosial. Barnas Turlag er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha egne barn. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to! Lyst til å engasjere deg i Barnas Turlag i Nannestad? Ta kontakt da vel! Alle gode krefter er velkomne!  

Passer turen for vår familie? Gradering av turen: Grønn

 

Veibeskrivelse finner du her. Bomvei. 

Utstyr: Ta med akebrett og / eller ski! Ta også gjerne med egen mat og drikke, sitteunderlag og husk passende varme klær passende for dagen!  Har du ikke alt utstyret du trenger? Kontakt BUA  eller FRIGO. De har fine utlånsordninger som gjør at man ikke trenger kjøpe alt nytt. Ta også en titt på bruktstativene i tursentrene våre.

Smittevern: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: FHIs temaside for koronavirus

Vi gjør oppmerksom på at på turer og aktiviteter med Barnas Turlag så har de foresatte til enhver tid ansvar for sine barn. Oppgaven til våre turledere / aktivitetsledere er å legge til rette for tur, aktiviteter og lek.

 

Kontaktinformasjon: