AKTIV START PÅ BARNAS SOMMERFERIE HOS OSS!

Barnas Fjelleir 2019
Barnas Fjelleir 2019 Foto: Johanne Grue Reiten

Ved foten av Norges nest høyeste fjell Glittertind i Jotunheimen, ligger den betjente turisthytta Glitterheim. Hefra kan barna - i tillegg til å komme seg på toppen av Glittertind - padle kano, klatre, bade, gå natursti, fiske, sykle og mye mer! I slutten av juni arrangeres både Barnas fjelleir (20. - 24. juni) og Familiedager på Glitterheim (26. - 30 juni) her, så det er ingen unnskyldning for å ikke gi barna en aktiv start på sommerferien til fjells!

Barnas fjelleir er en tradisjonsrik leir som har vært arrangert på Glitterheim i flere år! Her får barna være på aktivitetsleir med jevnaldrende - helt uten foreldre. Aktive, ansvarsfulle og gøyale turledere er med for å sørge for en artig fjellopplevelse for barna. Glittertind, kanopadling, rebusløp og fjelldisko er blant noen av aktivitetene for ukas program. Send barna til fjells for en aktiv start på sommerferien, så skal turlederne på turen sørge for at dette blir en uke barna sent vil glemme!


På Familiedager på Glitterheim får også foreldre delta på turen sammen med barna sine. Her er det samme aktiviteter som på barneleiren, og det blir også her mulighet til å bestige Glittertind. En perfekt måte å starte sommerferien på sammen med barna!

Det er ledig plass på begge turene - så meldt dere på og kom dere til fjells!

Skrevet av Oline Horten 12. mai 2022