Slik kommer du deg hit

Sommerstid


Egen bil:
Kjører man egen bil og kommer Valdresflya eller E6 Gudbrandsdalen (avkjøring på Sjoa gjennom Heidal), tar man av riksvei 51 til Randsverk og kjører 23 km etter grusvei (bomveg) fram til parkeringsplassen på Nasjonalparkgrensen. Parkeringen er gratis. Derfra er ca 1,5 times gange eller ca 45 min. sykkeltur på grusvei frem til Glitterheim. Kommer man vestfra (Lom) kjører man riksvei 15 til Garmo, derfra sæterveien Hesthagen - Smørli (bomveg) skiltet til Glitterheim. Det er ca 45 km fra Lom til Nasjonalparkgrensen. 

Tog/buss/taxi/til fots/på sykkel:
Sommerstid går det tog/buss over Otta til Randsverk eller buss via Fagernes til Randsverk.  

  • Taxi fra Randsverk - det er mulighet for taxi inn til nasjonalparkgrensa i Veodalen. 
  • Buss fra Randsverk - du kan også bestille busstransport fra Randsverk til bommen i Veodalen. Ring 959 50 529. 
  • Leie sykkel fra Randsverk - og sykle helt inn til Glitterheim.  Bestilling av sykkel Randsverk - Glitterheim gjør dere ved å ringe Glitterheim på tlf. 61 23 18 33.    

For informasjon om rutetider: Innlandstrafikk Periode: 20. juni - 14. august

Gå eller sykle fra bommen ved nasjonalparkgrensa: Herfra er det 7 km inn til Glitterheim som dere må gå eller sykle. Dere kan leie sykkel - sykler står tilgjengelige ved bommen, og det er ingen bestilling på sykkel fra nasjonalparkgrensa.  Se under.
Henting av bagasje fra bmmen ved nasjonalparkgrensa: Etter avatale med vertskapet kan bagasje hentes fra bommen til Glitterheim, altså fra grensen til nasjonalparken, 7 km fra hytta. 

Sykkelutleige

I åpningstiden har vi sykkelutleige til/fra nasjonalparkgrensa.  Det er ikke bestilling på syklene som står ved nasjonalparkgrensa. Vi har sykler i de fleste størrelser, også barnesykler, og sykkelvogner.  Pris kr 100,- pr sykkel pr veg, og kr 75,- pr sykkelvogn pr veg.

Vi har også sykkelutleie i Randsverk. Sommeren 2022 også el-sykler. Som et prøveprosjekt er det nå lov å bruke el-sykkel helt frem til hytta. Pris el-sykkel kr. 500,- og vanlig sykkel kr. 300,-.  Ring  Glitterheim på tlf. 61 23 18 33 for å leie el-sykkel.

Veodalen.
Veodalen. Foto: Arash Nejad/nyebilder.no

Nyhet sommeren 2022: Grønt kort

Glitterheim Turisthytte er nå med i Grønt kort-ordningen. Det innebærer at dersom du kommer med buss for å overnatte på Glitterheim, vil du ved innsjekk få

  • et gavekort på 100 kroner som du kan bruke på mat, alkoholfri drikke aller aktiviteter på hytta

som en takk for at du valgte en grønnere reise til fjells! 
Her kan du lese mer om Grønt Kort

Som takk for at du velger en grønnere reise til fjells, får du et gavekort som bl.a. kan brukes på mat.
Som takk for at du velger en grønnere reise til fjells, får du et gavekort som bl.a. kan brukes på mat. Foto: Arash Nejad/nyebilder.no

Vinterstid

Det er ikke brøytet veg til Glitterheim om vinteren.  Vi transporterer våre gjester med beltebil/snøscooter fra Veoli.

Om vinteren kan vi kjøre våre overnattende gjester helt fram til Glitterheim med våre beltebiler.  Vi kjører to ganger pr uke.  Bestill plass direkte hos oss på Glitterheim.   Vi kjører fra Veoli i Sjodalen og rett inn i hjertet av Jotunheimen.

Det er brøytet parkeringsplass i Sjodalen (Veoli), ca 10 min. kjøring fra Randsverk. Eventuelt med bil via Heidalen til Veoli. Bilveien over Valdresflya er vinterstengt. 25 km merket løype fra Veoli til hytta.

Plass på beltebilen må bestilles på forhånd hos bestyreren telefon 61 23 18 33 i sesongen.Eller mobil 90015529 utenom sesong. Andre spørsmål om transport vinter, ta kontakt med Glitterheim.  Vi er behjelpelig med transport fra togstasjonen på Otta og til Veoli, ring Glitterheim.

Plass på beltebilen bestilles hos bestyrerne.
Plass på beltebilen bestilles hos bestyrerne. Foto: Knut Vole