Slik kommer du deg hit

stillSommerstid


Kjører man egen bil og kommer Valdresflya eller E6 Gudbrandsdalen (avkjøring på Sjoa gjennom Heidal), tar man av riksvei 51 til Randsverk og kjører 23 km etter grusvei (bomveg) fram til parkeringsplassen på Nasjonalparkgrensen. Parkeringen er gratis. Derfra er ca 1,5 times gange eller ca 45 min. sykkeltur på grusvei frem til Glitterheim. Kommer man vestfra (Lom) kjører man riksvei 15 til Garmo, derfra sæterveien Hesthagen - Smørli (bomveg) skiltet til Glitterheim. Det er ca 45 km fra Lom til Nasjonalparkgrensen. 

Sommerstid går det også tog/buss over Otta til Randsverk eller buss via Fagernes til Randsverk.  Fra Randsverk er det taxi inn til nasjonalparkgrensa i Veodalen, eller leie sykkel og sykle fra Randsverk og helt inn til Glitterheim.   Bestilling av sykkel Randsverk - Glitterheim gjør dere ved å ringe Glitterheim, 61231833.    Fra bommen (nasjonalparkgrensa) er det 7 km inn til Glitterheim som dere må gå eller leie sykkel.  Ingen bestilling på sykkel fra nasjonalparkgrensa, det er sykler tilgjengelig ved bommen.  Henting av bagasje fra bommen til Glitterheim, etter avtale med vertskap, fra grensen til nasjonalparken, 7 km fra hytta. 

Sykkelutleige

I åpningstiden har vi sykkelutleige til/fra nasjonalparkgrensa.  Det er ikke bestilling på sykkel.  Det er sykler ved nasjonalparkgrensa. Vi har sykler i de fleste størrelser (også barnesykler), og sykkelvogner.  Pris kr 100,- pr sykkel pr veg, og kr 75,- pr sykkelvogn pr veg.

Vi har også sykkelutleie i Randsverk. Sommeren 2021 også el-sykler. Som et prøveprosjekt er det nå lov å bruke el-sykkel helt frem til hytta. Pris el-sykkel kr. 500,- og vanlig sykkel kr. 300,-.  Ring Randsverk kiosk og camping for bestilling av el sykkel til Glitterheim


Vinterstid

Det er ikke brøytet veg til Glitterheim om vinteren.  Vi transporterer våre gjester med beltebil/snøscooter fra Veoli.

Om vinteren kan vi kjøre våre overnattende gjester helt fram til Glitterheim med våre beltebiler.  Vi kjører to ganger pr uke, i påska har vi også ekstratur.  Bestill plass direkte hos oss på Glitterheim.  Vi har også anledning til å kjøre grupper inn til Glitterheim ved bestilling.  Vi kjører fra Veoli i Sjodalen og rett inn i hjertet av Jotunheimen.

Det er brøytet parkeringsplass i Sjodalen (Veoli), ca 10 min. kjøring fra Randsverk. Eventuelt med bil via Heidalen til Veoli. Bilveien over Valdresflya er vinterstengt. 25 km merket løype fra Veoli til hytta.

Plass på beltebilen må bestilles på forhånd hos bestyreren telefon 61 23 18 33 i sesongen.Eller mobil 90015529 utenom sesong. Andre spørsmål om transport vinter, ta kontakt med Glitterheim.  Vi er behjelpelig med transport fra togstasjonen på Otta og til Veoli, ring Glitterheim.