Utenatt i Lillomarka (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Fra dato
31. mai kl. 18:00
Til dato
1. juni kl. 07:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt2645, Utenatt, Dnt26-45, Hengekøye
Arrangører
Vandregruppa, Den Norske Turistforening , DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26-45 år
Dette arrangementet er over!

Vi benytter en vanlig tirsdagsnatt til å tilbringe natten ute i godt selskap.

Oppmøtested: Vi møtes ved parkeringen på Solemskogen

Dato: tirsdag 31. mai

Tidspunkt: Oppmøte 18:05. (ettersom buss fra Nydalen/Storo kommer klokken 18:03 :))

 

Turbeskrivelse

Fra parkeringen på Solemskogen går vi samlet ca 1,5 km til en fin camp hvor vi rigger oss til. Vil du sove i hengekøye, på bakken eller i telt? Det er helt opp til deg, men området er mest gunstig for hengekøyer.
Det blir fortsatt kaldt utpå kvelden, så det er en viktig at du har en god sovepose og et isolerende liggeunderlag. Husk også varme klær!

Når vi har rigget camp, koser vi oss med medbrakt mat og drikke. Alle tar med til eget bruk. Turlederne har med jetboil og gass hvis du trenger å koke vann. Vann må du ha med selv -det er ingen vannkilder i området.

Vi skal nyte kvelden sammen, og "avslutter" fellesturen når vi legger oss. Hver enkelt deltaker kan ta morgenen (onsdag 1. juni) i eget tempo, avhengig om man skal på jobb, avspaserer litt eller har helt fri. :) Selv skal begge turlederne på jobb, og drar tidlig.

 

Pakkeliste

  • Noe å sove i og på
  • Nok med varme klær - dun og ull er gull! 🌟
  • Ta gjerne med hodelykt om du har, vi anbefaler også ullsokker og lue til natta
  • Egen mat til kvelden, eventuelt også frokost dagen etter
  • Det kan være lurt å se til DNTs pakkeliste for sommerturer i fjellet: https://inspirasjon.ut.no/fjellvett-sikkerhet-utstyr/pakkeliste-for-sommerturen/100776

Er du usikker på utstyret ditt, ta gjerne kontakt med en av oss i forkant.

 

Påmelding og vilkår

Turen er gratis og åpen for alle, men meld deg på ved å trykke på den røde knappen, dette for at vi får en oversikt over hvor mange vi blir, og vi får en epost-adresse vi kan sende ut litt mer info til når turen nærmer seg.


Våre turledere er frivillige. De har gjennomgått turlederkurs og/eller instruktørkurs og har mye erfaring med denne type turer. Turlederne gjør sine turlederoppdrag med stor glede og deler villig sin friluftserfaring og -glede med deltakerne. Les gjerne mer om hvem våre turledere er her. På denne turen har turleder selv laget turopplegget. Dette er ikke en pakketur og er derfor ikke omfattet av lov om pakkereiser. Turen arrangeres av https://vandregruppa.dnt.no/ på dugnadsbasis. Les mer om våre turer og opplegg.

Vilkår for deltakelsen finner du her https://www.dntoslo.no/vilkarfordeltagelse/.

Utenatt i Lillomarka (DNT Oslo 26-45 år)

Vi benytter en vanlig tirsdagsnatt til å tilbringe natten ute i godt selskap. Oppmøtested: Vi møtes ved parkeringen på Solemskogen Dato: tirsdag 31. mai Tidspunkt: Oppmøte 18:05. (ettersom buss fra ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Mette Langnes
  • Frederik Emil Juul